23/12/11

Montserrat Radio, s'estrena aquesta Nit de Nadal


Aquest Nadal l’emissora de l’Abadia de Montserrat inicia les emissions
regulars. Des d’ara, a més de poder-se escoltar a les comarques de la Catalunya
central al 100.6 FM, Montserrat Ràdio ja es pot escoltar des d'arreu a través
d’internet.
L’objectiu principal de l’emissora és posar a l’abast dels oients els oficis litúrgics de la basílica –en directe- i, enmig d’una radiofórmula musical, informar de tot allò
que es produeix a Montserrat. Com va avançar al juny CatalunyaReligió.cat, la posada en marxa d’aquesta emissora forma part d’un projecte més ampli de comunicació de la comunitat benedictina.
Properament, a través del mateix portal que ara ja es visible, es podrà seguir en directe per televisió els oficis a Montserrat gràcies a les tres càmeres que es van instal·lar a la basílica. Un canal multimèdia de Montserrat que ha de recollir i difondre els continguts religiosos, espirituals, i informatius que ja produeix l’Abadia.
Aquest nou servei de l’Abadia de Montserrat facilita un accés sense fronteres a les acurades celebracions litúrgiques dels benedictins, subratllades per la qualitat musical de l’Escolania.
La nit del dissabte 24 de desembre, a més de celebrar el Naixement de Jesucrist, la comunitat benedictina celebrarà l’inici de les emissions regulars de Montserrat Ràdio. Es pot seguir a través de www.montserratradio.cat o des del web principal de Montserrat, www.abadiamontserrat.cat .