27/1/12

Necessitem a Déu, avui?

DIMECRES 8 de febrer
20h
Als Carmelites

Un any més estem contents de poder tenir entre nosaltres a l'Antoni Bentué, aquest teòleg de pensament clar i suggerent que sempre ens ajuda a prendre consciència crítica sobre aquells temes que com a homes i dones d'avui ens interessen.
Gironí, doctor en teologia, resident a Xile des de l'any 1971 , ha estat professor universitari i té nombroses publicacions en llibres i articles. Cassià M. Just, abat i monjo de Montserrat, deia d'ell: “ha assumit el repte de reflexionar sobre la fe cristiana i catòlica amb un estil clar i proper, sense por d’afrontar les qüestions més delicades que es plantegen els homes i les dones del segle XXI”. Esperem que la qüestió que ens proposa: Per què l'home d'avui necessita a Déu?, sigui de l'interès de molts de vosaltres. Fem-ho còrrer, no ens ho quedem.

Per una qüestió de dates no la podem fer en el lloc habitual, el Monestir de les Clarisses de la Divina Providència. Agraïm, des d'aquí, a la comunitat dels Carmelites de Badalona que ens ha obert les seves portes per poder acollir aquesta xerrada. Això és fer xarxa.

Xarxa de laics