27/2/12

OBERT PER PREGAR, un espai per a la pregària personal

Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats, i jo us faré reposar”

Amb aquesta iniciativa conjunta, la Comunitat de les Clarisses i Xarxa de laics volem oferir-vos un espai de recolliment i silenci per a la pregària personal, obrint, tots els divendres d'aquest temps quaresmal, l'església de la Divina Providència de 6 a 8 del vespre.

Tots som conscients de les dificultats existents per tenir, avui en dia, les portes obertes de les nostres esglésies per permetre l'accés lliure de la gent que vol fer una estona de pregària. Amb aquesta iniciativa, “OBERT PER PREGAR”, volem fer-ho possible, ni que sigui un dia a la setmana, el divendres, en una hora en que moltes persones s'acosten al mercat a comprar. Cinc, deu o vint minuts; cadascú decideix el seu temps per a la pregària. Les portes són obertes, cada persona escull el moment d'entrar-hi i el temps que s'hi vol estar.

Comencem durant el temps de quaresma, però, no descartem de donar-li continuïtat durant la resta de divendres de l'any.

En un petit fulletó oferirem petits textos i reflexions que ajudin en la pregària personal. La comunitat de les Clarisses faran a l'església la pregària personal que habitualment fan a la seva cel·la així com la pregària comunitària de Vespres, cap a dos quarts de 7, de la qual podran participar-hi aquells que hi assisteixin.

OBERT PER PREGAR

església de la Divina Providència.

Carrer Arnús.

divendres 2, 9, 16, 23 i 30 de març

hora: de 18 a 20h